Verhaal Caroline Kortooms

Gezondheidsmaker

Caroline Kortooms, Gezondheidsmaker

Ik ben Caroline Kortooms en sinds oktober 2020 mag ik mij gezondheidsmaker bij Stichting ‘Wat kies jij’ noemen. Onze stichting is de Founding Father van de Gezondste Regio. Hiervoor was ik zo’n 20 jaar lang de algemeen directeur van Attractiepark Toverland.

Wat de Gezondste Regio voor mij betekent? Voor mij is de Gezondste Regio, Regio Noord- Limburg. Een regio waar 280.000 inwoners, verspreid over 8 gemeenten, samen de schouders eronder zetten om steeds gezonder te leven, wonen, werken en recreëren. Een regio waar het gedachtengoed van positieve gezondheid ‘a way of life’ wordt.

Caroline ziet het helemaal voor zich...

‘If we can dream it, we can do it’

Ik steun de ambitie van de Gezondste regio

Een regio die haar verantwoordelijkheid neemt voor nu én voor de toekomst in de breedste zin van het woord. Ik steun de ambitie van de Gezondste regio, omdat ik geloof in de mensen die hier wonen. Ik zie de kracht en energie waarmee Noord- Limburgers het verschil kunnen maken. Ik vertrouw erop dat wij ons er steeds bewuster van worden dat de gezonde keuzes van nu, de gezonde toekomst van morgen bepalen. En ik ben ervan overtuigd dat ik, dankzij mijn goedgevulde Toverland- rugzak (en met behulp van een beetje magie), kan bijdragen aan het vormen van een eensgezinde, krachtige beweging richting die ‘Gezondste Regio van Europa.

‘If we can dream it, we can do it’. Nou …. Ik zie het voor me. Helemaal!

Wij werken samen

Samen in beweging voor de Gezondste Regio

Inspiratie

Gezondste Regio ondersteunt diverse projecten en initiatieven die bijdragen aan het gezonder maken van onze regio. 

Elkaar helpen

Blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en ontvang praktische tips. Meld je vandaag nog gratis aan voor de nieuwsbrief.

TOP